Nézzen szét Miskolcon!
2016. június 13. írta: N. Júlia

Nézzen szét Miskolcon!

Gömbpanorámák a GUIDE@HAND MISKOLC mobil appban

A 2015-ös év turisztikai applikációjában, GUIDE@HAND Miskolc ingyenesen letölthető okostelefonos alkalmazásban mindig találni valami újat, ami miatt érdemes letölteni vagy frissíteni, s persze leginkább használni a programot. A fejlesztők (az MTA SZTAKI és a miskolci turisztikai szervezet) idén gömbpanorámás felvételekkel tették még vonzóbbá az applikáció használatát.

dia1.JPG

Az előre letölthető és offline működő alkalmazásban a fejlesztők által készített nagyfelbontású gömbpanoráma felvételek érhetőek el a „SÉTÁK” fülön. A képeken 360 fokban lehet körülnézni többek között a Barlangfürdőben, a Herman Ottó Múzeum Papszeri épületében, a miskolci Nagyboldogasszony Templom előterében és a Deszkatemplomban. Megcsodálható még a Szentháromság görögkeleti orthodox templom csodaszép, egyedülálló ikonosztáza is, valamint körbejárható a Tourinform iroda és a Miskolc Cafe.

A fejlesztés eredményeképpen a 360 fokos körülnézés lehetőségét természetesen felkínálja a hellomiskolc.hu portál is a megfelelő tartalmaknál, így számítógépen vagy okostelefonon keresztül weben is megnézhetőek a látnivalók – a GUIDE@HAND Miskolc alkalmazás előnye viszont az, hogy a felhasználó maga döntheti el, milyen tartalmakat tölt le okostelefonjára, amelyeket a letöltés után internethasználat nélkül is használhat.

A GUIDE@HAND Miskolc alkalmazást idén is érdemes letöltenie a Miskolcra érkezőknek, hiszen izgalmas és ingyenes hangos-képes idegenvezetések, offline is használható térkép és túratervező funkció, valamint a város látnivalóiról szóló bemutatók, az éttermek, szállások listája, az aktuális programnaptár is elérhető az alkalmazásból. Jó hír a Faceboook függőknek, hogy az alkalmazásból az élményeket akár közvetlenül is meg lehet osztani, fotózni/ szelfizni is lehet, de akár közvetlenül a Swarmba / Foursquare-be is be lehet jelentkezni, sőt, a Twitterre is azonnal posztolni lehet az élménybeszámolót.

 Az alkalmazás letöltése bővebb infó: https://www.hellomiskolc.hu/mobil-app

süti beállítások módosítása